Skift til rodmappe på sekundært domæne.

Hvis du har en Deluxe, Premium, Unlimited, eller Ultimate hostingkonto, kan du tilføje sekundære domæner til din hostingkonto. Sekundære domæner har websites, der virker uafhængigt af det primære domæne i separate mapper. Se Hvilken type hostingkonto har du? for at få flere oplysninger

Du kan altid skifte mappen dine sekundære domæne anvender som rod til deres domæner.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Yderligere domæner.
  5. Klik på blyanten i afsnittet Yderligere domæner ved siden at domænet du vil ændre.
  6. Indtast en ny dokumentrod, begynd med din startmappe og klik på Skift.

De sekundære domæne viser nu index-filen du overførte til den mappe.

Du kan finde yderligere oplysninger i