Skift værtsnavnet på min VPS- eller dedikerede server

Du kan ændre værtsnavnet til din VPS eller dedikerede server på din GoDaddy -konto.

Påkrævet: Vi ændrer vores standard VPS -værtsnavne. Hvis din server bruger et ældre værtsnavn (f.eks. Ip-50.63.202.40.ip.secureserver.net ), skal du opdatere denne fortegnelse. Dette bør ændres til 40.202.63.50.host.secureserver.net (bemærk omvendelsen af IP -oktetterne). DNS for ældre værtsnavne ophører med at løse den 1. august 2022 .
  1. Log på din GoDaddy -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. På siden Mine produkter skal du vælge Servere og derefter vælge Administrer ud for den server, du vil arbejde med.
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Indstillinger øverst på siden.
    vælg indstillinger
  4. I afsnittet Server ved siden af Værtsnavn skal du vælge Skift .
  5. Indtast det nye værtsnavn i feltet Serverværtsnavn , og vælg derefter Gem . Værtsnavnet skal opfylde kravene, før du kan gemme det. Når du har gemt ændringerne, vises det nye værtsnavn i afsnittet Indstillinger.

Bemærk: Hvis du bruger Plesk med Windows, skal du genstarte serveren, før det nye værtsnavn vises i Plesk.