Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift valuta for min forhandlerbutik

Giv kunder mulighed for at tjekke ud i en anden valuta end amerikanske dollars (USD) ved at aktivere prissætning i flere valutaer og indstille dine valutaindstillinger. Selvom dine valutaindstillinger vises som standard, kan en kunde tilsidesætte dine præferencer ved at vælge en anden valuta i din butiksfacades overskrift.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Gå til Indstillinger, og vælg Valuta .
  3. Markér afkrydsningsfeltet for at vælge Tilmeld dig flere valuta-priser .
  4. Indstil dine foretrukne visningsvalutaer.
  5. Klik på OK . Der kan gå flere minutter, før dine ændringer træder i kraft.
Advarsel: Selvom du aktiverer denne funktion, betales dine kommissioner i USD. Afhængig af valutakurser og andre variabler kan salg i andre valutaer end USD reducere dine kommissionsbetalinger eller resultere i negative kommissionsbetalinger.

Desuden kan de priser, som kunderne afgiver bestillinger på, afvige fra de beløb, der bogføres på deres bankkonti, på grund af tidsfrister for bankbehandling og valutakursudsving. Du kan få yderligere oplysninger i vores Universelle servicebetingelser .