Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift WordPress -temaet i FTP

Du kan foretage brugerdefinerede ændringer af CSS for dit WordPress -tema via FTP.

1. Før du ændrer et WordPress -tema, skal du tilføje et underordnet tema
  2. Opret forbindelse til din hosting med FTP .
  3. Naviger til mappen /wp-content /themes .
  4. Åbn den mappe, der indeholder dit barnetema.
  5. Find og rediger filen style.css.
  6. Gem dine ændringer, og upload filen.