Skjul eller vis kontaktformular

Kontaktformularen vises som standard og giver dine besøgende mulighed for at sende dig spørgsmål om din hjemmeside. Hvis din virksomhed ikke har behov for formularen, kan du skjule den – og vise den senere, hvis du får brug for den.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger webside.
  3. Rul ned til afsnittet Kontakt os og klik på det.
  4. Klik på underemnet Kontaktformular i afsnittet.
    Klik på underemnet Kontaktformular
  5. Som standard er Vis kontaktformular aktiveret (grøn). Klik på knappen for at skjule formularen (eller vise den hvis den allerede er skjult).
    Vis kontaktformular er aktiveret som standard Klik på knappen for at skjule eller vise kontaktformularen

Bemærk: Hvis din virksomhed kun er en online-virksomhed, kan du slette al tekst i adressefeltet og feltet for åbningstider.

6. Dine ændringer gemmes automatisk, så klik to gange på pilen mod venstre og derefter på Færdig.
  7. Hvis du er glad for resultatet, kan du klikke på Udgiv site ellerUdgiv.