Tilpas min hjemmeside

Kom online | Lær Websites + Marketing at kende
Konfigurer mit visuelle brand | Tilpas min hjemmeside | Tilpas indhold
Bliv fundet med SEO | Opret forbindelse til social | Acceptér onlinebetaling

Din hjemmeside er det første sted, de fleste besøgende kommer til at lande. Er det klart, hvem du er, og hvad du tilbyder på den side? Er dit firmanavn og kontaktoplysninger nemme at finde? Har du oprettet et opfordring til handling (CTA), der fanger opmærksomhed og leder dine besøgende om, hvilket skridt de skal tage videre?

Mål for dette afsnit:

• Indstil dit firmanavn og kontaktoplysninger.
  • Definer, hvem du er, hvad du laver, og hvad du ønsker, at din besøgende skal gøre derefter.
  • Tilføj valgfri sektioner.

Anslået tid til at udføre: 15-30 minutter

Indstil dit firmanavn og kontaktoplysninger

Lad os først kontrollere dine kontaktoplysninger. På den måde, når vi tilføjer kontaktafsnit eller kortafsnit, bliver alt automatisk udfyldt.

Videoen nedenfor viser dig visuelt igennem trinnene til at ændre dine profiloplysninger for din hjemmeside i Hjemmesideprogram.

1. Fra din GoDaddy -produktside skal du rulle til Websites + Marketing og vælge Administrer ved siden af dit website.
  2. Vælg Rediger hjemmeside for at åbne Website Editor.
  3. Lad os gå til Indstillinger og derefter vælge Grundlæggende oplysninger .

Skærmbillede af hvor du finder området Indstillinger.

4. Gennemse dit Site -navn , virksomhedskategori , e -mail , adresse og telefon .
  5. Hvis du har foretaget nogen ændringer, skal du vælge Udført .
Bemærk: Når du senere gør dit website nemt at finde og oprette forbindelse til dine sociale medier , skal du sørge for, at dit firmanavn, din adresse og dit telefonnummer stemmer overens. Søgemaskiner foretrækker virksomheder med ensartede kontaktoplysninger og viser dem højere i søgeresultater.

Definer, hvem du er, hvad du laver, og hvad du ønsker, at din besøgende skal gøre derefter

Din hjemmeside skal indeholde tre grundlæggende elementer:

1. Hvem du er
  2. Hvad du laver
  3. Hvad din besøgende skal gøre næste gang

Videoen nedenfor dækker de oplysninger, som du skal medtage på dit website.

1. Når du er i Hjemmesideprogram, skal du vælge Hjemmeside .

Skærmbillede af hvor du finder området Website.

2. Vælg sidehovedet på din hjemmeside.
  3. Opdater dit sidehovedbillede (eller sidehovedvideo om nogle temaer), så det repræsenterer din virksomhed.
    • Hvis du er blikkenslager i Seattle, skal du vise rør, der er fastgjort, skruenøgler eller vandhane eller afløb. At vise et naturskønt billede af Space Needle hjælper os ikke med at vide, hvem du er, og hvad du laver.
  4. Vælg Cover Media , og vælg derefter Change image (Skift billede).
    • Upload dit eget billede, eller brug et af vores royaltyfri stockbilleder.
  5. Når du er færdig med at redigere dit billede, din video og alt -tekst, skal du vælge Færdig .
  6. Lad os derefter opdatere tekst i dit sidehoved.

Eksempel: Vi holder Seattle flydende
    Vores blikkenslagere har vagt 24 timer i døgnet, syv dage om ugen. Vores mission er at holde dit liv utæthedsfrit, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig.

• Skriv altid med din kundes synspunkt i tankerne.
    • Hvis du har brug for en fornyelse, omfatter vores instruktionskursus om markedsføring grundlæggende oprettelse af en kundepersona .
  7. Endelig brug et stærkt verbum på din handlingsknap , der fortæller besøgende, hvad de skal gøre næste gang.
    • Dirigér derefter linket på handlingsknappen til et specifikt sted på din hjemmeside (f.eks. En kontaktformular) eller til en anden URL (f.eks. En side på sociale medier).

Valgfri sektioner

I sidehovedafsnittet kan du tilføje et reklamebanner øverst på dit website. Hvis du ikke har nyheder eller et tema, der tydeligt viser dine kontaktoplysninger, skal du bruge banneret til at tilføje din telefon eller adresse.

Denne video fører dig gennem en prøvehjemmeside fra top til bund med eksempler på afsnit, som du kan tilføje.

Chat og pop op -beskeder

Vælg Website igen, og du kan se to valgmuligheder for website-tilføjelser nederst på listen over sektioner: Chat og pop op .

Hvis du tilføjer chatbeskeder , giver det andre en anden måde at sende dig en e -mail via en brugervenlig chat -bot.

Har du en vigtig meddelelse, som alle besøgende skal se med det samme? Tilføj en pop op -besked , der vises over indholdet på dit site, og få folks opmærksomhed.

Din startside vil have nogle andre sektioner, der allerede er tilføjet som en del af din skabelon, eller du kan tilføje dine egne sektioner . Senere kan du tilføje sider og flytte sektioner på startsiden til de nye sider .

Du kan f.eks. Have en Kontakt os -formular eller et placeringskort. Eller du har måske et fotogalleri, der viser din virksomhed eller kunder. Rediger disse afsnit, flyt dem eller slet dem. Sørg for, at hvert afsnit på din side understøtter, hvem du er, hvad du laver, og hvad du vil, at dine besøgende skal gøre næste gang.

Din hjemmeside bliver levende

Du har nu inkluderet disse vigtige elementer:

• Hvem du er
  • Hvad du laver
  • Hvad du vil have din besøgende skal gøre, når de er ankommet til dit website

Lad os derefter tilpasse resten af dit indhold - inklusive tekst og billeder.

Kom online | Lær Websites + Marketing at kende
Konfigurer mit visuelle brand | Tilpas min hjemmeside | Tilpas indhold
Bliv fundet med SEO | Opret forbindelse til social | Acceptér onlinebetaling