Skriv og send din første kampagne

Her er et lynkursus i udarbejdning af en GoDaddy Email Marketing-kampagne og afsendelse af den pågældende kampagne som e-mail. Hvis du ønsker en mere aktiv tilgang, kan du planlægge en direkte demo.

Skriv en kampagne

1. Log ind på din konto.
  2. Klik på knappen Skriv til højre på dit Kontrolpanel for at starte en ny kampagne.
  3. Ændr kampagnens titel i feltet Kampagne uden titel.

Kampagnens titel er anderledes end emnelinjen i e-mailen. Denne kampagnetitel er til dit eget interne brug.

4. Upload et bannerbillede til dit galleri for at brande dine e-mails.
  5. Træk dit bannerbillede på plads.
  6. Gør dit bannerbillede klikbart ved at tilføje en URL-adresse. Klik på blyantikonet i øverste højre hjørne for at tilføje dit link.
  7. For at konfigurere din e-maillayout skal du gøre følgende:
    Handlinger Hvad det gør . . .
    Tilføj et tekstmodul Klik på knappen Tekstmodul for at føje et tekstmodul til din kampagne. Du starter i tilstanden Rediger med en række værktøjer forneden på tekstmodulet. Du kan formatere tekst i en overskrift, eller underoverskrift, gøre teksten fed eller tilføje et link. Når du skifter til tilstanden Forhåndsvisning, kan du se, hvordan dit tekstmodul vil se ud, men du skal skifte tilbage til tilstanden Rediger (ved at trykke på knappen Forhåndsvisning/Rediger, eller ved at klikke på den tekst, som du vil redigere) for at foretage nogen ændringer.
    Tilføj et billedmodul Klik på den modulknap, som hedder Billede for at føje et billede til din kampagne. Træk et billede fra galleriet til højre til dit modul, når først modulet er tilføjet. Upload et billede til galleriet før du kan trække det til dit billedmodul for at bruge det i din kampagne.
    Tilføj et blandet modul Klik på en af knapperne, som er en kombination af billede og tekst for at føjet et blandet modul til din kampagne. Disse moduler kan indeholde både et billede og tekst, ved siden af hinanden. Rækkefølgen af ordene på knappen er rækkefølgen af indholdet fra venstre mod højre.
    Tilføj sektionstitler Brug knappen Sektionstitel for at tilføje et sektionstitelmodul. Dette er et særligt modul, som kun viser teksttypen til sektionstitlen.
    Tilføj skillelinjer Skillelinjer fungerer på samme måde som sektionstitler (og alle moduler). Alletiders måde at få en tilpasset skillelinje på er at bruge et billedmodul og trække dit tilpassede skillelinjedesign (hvis du har et) til billedfeltet. Du bliver nødt til at tilføje et billedmodul til dette i stedet for standard skillelinjemodulet.
    Skift modultype Du kan klikke på modultypens rullemenu øverst til højre i hvert modul for at ændre modultypen til noget andet. Dette fungerer godt for at se, om et billede i højre side eller venstre side ser bedst ud i blandede moduler.
    Flyt om på modulerne Du kan bruge værktøjet Træk (klik og hold) for at trække indhold op og ned. Du kan også bruge menuen til at spejlvende moduler (f.eks. til at bytte rundt på billed- og tekstpositioner).
    Tilpas udseendet med et tema Du kan ændre farver, skrifttyper, baggrunde for at friske din stil op ved hælp af fanebladet Temaer til højre. Klik på fanebladet Tema, ved siden af fanebladet Billeder.
  8. Klik på Fortsæt, når du er færdig med at oprette din e-mailkampagne.

Send din kampagne som e-mail

1. Udfyld feltet Send til enkeltpersoner med individuelle e-mailadresser.. Eller, hvis du allerede har føjet kontaktpersoner til dine abonnementer, vælger du den liste, som du vil sende til.
  2. Klik på Fortsæt.
  3. Udfyld oplysningerne under fanebladet Adresseoplysninger, herunder ”fra” navn og adresse, emnelinje, og hvis du ønsker at inkludere sociale delingsfunktioner.
  4. Klik på Send.

Næste trin

Din e-mail er på vej! Hvis du har sendt det til dig selv, kan du snart se det, i din egen indbakke. Du kan se resultaterne af dine kampagnemails i Statistikområde.