Slå McAfee Secure Seal til

Tilføjelse af en McAfee Certification Seal til dit website kan være med til at forsikre kunder om, at de kan browse på dit website på sikker vis. Du tilmeldes McAfee Secure helt gratis! Få flere oplysninger om McAfee Secure .

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på SSL-certifikater.
  3. Klik på Administrer ved siden af det certifikat, som du vil bruge.
  4. Klik på det certifikat, du vil bruge.
  5. I afsnittet Display your SSL Certificate security seal (Vis dit sikkerhedssegl til SSL-certifikat), skal du vælge McAfee eller GoDaddy.
  6. Kopier og indsæt koden i HTML på dit website for at vise det.

Når kunder klikker på seglet, kan de se en kontrol i realtid af websitets sikkerhed.
Dialogboks for SLL McAfee Secure Seal