Slå mit domænes privatliv til eller fra

Slå dit domænes privatliv til eller fra, og rediger, hvad kontaktoplysninger viser for dit domæne i det offentlige WHOIS -bibliotek . Domæne -beskyttelse af personlige oplysninger fra GoDaddy holder dine kontaktoplysninger private ved at erstatte dine oplysninger med oplysninger fra vores udbyder af private tjenester, Domains By Proxy & reg ;. Hvis du slår domænefortrolighed til, vil kontaktoplysningerne for dit personlige domæne blive vist i stedet for erstatningsoplysningerne i det offentlige WHOIS -bibliotek .

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Markér afkrydsningsfelterne ud for de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ud for Domænenavn , og vælg derefter Vælg alle .
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Beskyttelse af personlige oplysninger fra handlingsmenuen.
    • Afhængig af din skærmstørrelse er du muligvis nødt til at vælge menuen Mere og rulle ned for at se Beskyttelse af personlige oplysninger.
  4. Vælg Slå privatlivsbeskyttelse til eller slå privatlivsbeskyttelse fra
    • Når du slår domænefortrolighed fra, vil vi ikke længere erstatte dine domænekontaktoplysninger med oplysninger fra vores udbyder af private tjenester, Domains By Proxy & reg ;. Dine domænekontaktoplysninger vises i det offentlige WHOIS -bibliotek .
  5. Vælg Fortsæt.
    • Hvis dit domæne har domænebeskyttelse , skal du bekræfte din identitet. Hvis totrinsbekræftelse (2SV) har været slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi sendte via SMS, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste den engangsadgangskode, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.

Du får vist en bekræftelse af succes , når dine ændringer er gemt. Det kan tage op til 24 timer, før disse ændringer opdateres i det offentlige WHOIS -bibliotek .