Slå totrinsbekræftelse fra

Følg disse trin for at slå totrinsbekræftelse fra. Trinnene varierer afhængigt af, om du kan logge på din konto eller ej.

Jeg kan logge på min konto

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Kontoindstillinger i sidens øverste venstre hjørne, og vælg derefter Login og PIN-kode.
  3. I området Totrinsbekræftelse skal du klikke på Rediger.
  4. Ved siden af den normale godkendelsesmetode (under Hvordan vil du modtage koder som standard?), skal du klikke på Slet.
  5. Hvis du konfigurerer en backup-godkendelsesmetode skal du udføre trin 3 og 4 igen for backup-metoden.

Din konto kræver med øjeblikkelig virkning ikke længere totrinsbekræftelse.

Jeg kan ikke logge på min konto

1. Download og udfyld denne formular til anmodning om annullering af totrinsgodkendelse. Bemærk, at denne formular ikke kan underskrives med en digital signatur.
  2. E-mail den udfyldte formular sammen med den påkrævede identifikation til twostepcancel@godaddy.com . Brug emnelinjen "Deaktivering af totrinsgodkendelse."

Bemærk: Denne e-mail skal sendes fra den mailadresse, der er tilknyttet din konto. Hvis du har brug for at opdatere den registrerede mailadresse, skal du opdatere din e-mail på www.changeupdate.com.

Du modtager et svar fra os inden for 72 timer