Slet DNS -fortegnelser

Hvis du ikke længere har brug for en DNS -fortegnelse på din domæne , kan du når som helst slette det fra din DNS -zonefil . Sletning af fortegnelser fjerner dem helt fra din zonefil, og de kan ikke gendannes. Sørg for at kontrollere dine indstillinger igen, før du sletter fortegnelser, og overvej at kopiere eksisterende fortegnelsesdetaljer, før du sletter dem.

Sletning af DNS -fortegnelser kan medføre, at tilsluttede tjenester, som f.eks. Din hjemmeside eller e -mailadresse, ikke længere fungerer korrekt.

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg et individuelt domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg et enkelt domæne
  3. Vælg DNS for at se dine DNS -fortegnelser.
    vælg fanen dns
  4. Markér afkrydsningsfelterne ud for de DNS -fortegnelser, du skal slette, og vælg derefter Slet .
    • Vælg for at slette en enkelt DNS -postskærmbillede af ikonet til redigering af en dns -record Slet ud for den specifikke fortegnelse, som du vil slette.
    Bemærk: Hvis du ikke kan slette en DNS -post, skal du sørge for, at du ikke har viderestilling på domænet , og at din hjemmeside -sikkerheds -IP -adresse er korrekt .
  5. Vælg Slet fortegnelser for at bekræfte sletning af de valgte DNS -fortegnelser.
    • Hvis dit domæne har Domænebeskyttelse, skal du bekræfte din identitet. Hvis du har haft totrinsbekræftelse slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi har sendt via sms, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste engangsadgangskoden, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.

Vi sletter med det samme DNS -fortegnelserne fra din zonefil. De fleste DNS -ændringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.