Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Slet e -mailadresser

Du kan slette e -mailadresser ved brug af Workspace Control Center. Hvis du sletter dem, slettes eller annulleres din plan ikke, så du kan stadig bruge den til at oprette nye adresser.

Bemærk: Når du sletter en e -mailadresse, sletter du også alle de meddelelser, der er tilbage på serveren for den pågældende adresse.

Sådan slettes e -mailadresser

1. Log på din Workspace e-mailkonto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Workspace e-mail.
  3. Klik på Manage (Administrer) ved siden af den konto, du vil bruge.
  4. Vælg de e -mailadresser, du vil slette, og klik derefter på Slet .
  5. Klik på OK.