Slet en database på min Linux -hostingkonto

Hvis du ikke længere har brug for dem, kan du slette databaser fra din Linux -hostingkonto.

Advarsel: Sørg for at sikkerhedskopiere din database, før du sletter den.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet Databaser skal du klikke på MySQL -databaser .
  5. I afsnittet Aktuelle databaser i kolonnen Handlinger i den database, som du vil slette, skal du klikke på Slet .
  6. Klik på Slet database .