Hjælp

GoDaddy-hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Slet en gruppe

Når du ikke længere har brug for en Calendar -gruppe, kan du slette den.

Du skal have administratortilladelser for at slette en gruppe.

Forsigtig: Når du sletter en Calendar -gruppe, slettes filer og oplysninger, der er tilknyttet gruppen, permanent, såsom begivenheder, ressourcer og filer.

  1. Log ind på din Workspace e -mailkonto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på fanen Kalender.
    Markér afkrydsningsfeltet

  3. I venstre rude under knappen Ny gruppe skal du klikke på den hvide pil for den kalendergruppe, som du vil slette.
    Klik på den hvide trekant
  4. Klik på Slet gruppe på den viste liste.
    Klik på Slet gruppe
  5. Klik på Ja .
    Klik på Ja

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.