Slet en videresendelses-e-mailadresse

Ved sletning af en eksisterende videresendelses-e-mailadresse fjernes e-mailvideresendelsen for de tilknyttede e-mailadresser.

1. Log på dit dashboard "E-mail og Office", og klik på Videresendelser.
    Klik på Videresendelser
  2. Find den videresendelses-e-mailadresse, du vil fjerne, klik på Indstillinger, og vælg Slet.
    Klik på Indstillinger, og vælg Slet
  3. Bekræft, at du vil fjerne videresendelses-e-mailadressen, ved at klikke på Slet. Videresendelses-e-mailadressen vises ikke længere på siden Videresendelser af e-mail.
    Klik på Slet

Relaterede trin

• Du kan vende tilbage til siden Videresendelser af e-mail for at tilføje, redigere eller slette videresendelses-e-mailadresser.