Professionel e-mail Hjælp

Slet en videresendelses-e-mailadresse

Når du sletter en eksisterende adresse til videresendelse af e-mail, bliver videresendelse af e-mail til de tilknyttede e-mailadresser fjernet.

1. Log på dit dashboard "E-mail og Office", og klik på Videresendelser.
    Klik på Videresendelser
  2. Find den adresse til videresendelse af e-mail, du vil fjerne, klik på Indstillinger, og vælg Slet.
    Klik på Indstillinger, og vælg Slet
  3. Bekræft at du vil fjerne adressen til videresendelse af e-mail ved at klikke på Slet. Adressen til videresendelse af e-mail vises ikke længere på siden Videresendelser af e-mail.
    Klik på Slet

Relaterede trin

• Du kan vende tilbage til siden Videresendelser af e-mail for at tilføje, redigere eller slette videresendelses-e-mailadresser.