Slet et afsnit

Med undtagelse af dit websites sidehoved og sidefod kan du slette afsnit efterhånden som dit behov ændrer sig.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger. (Placeringen og udseendet af knappen varierer lidt, alt efter hvilken enhed du benytter.)
    Klik på Rediger
  3. Klik på det afsnit du vil fjerne. Så vises indstillingspanelet i højre side.

Du kan ikke tilføje et nyt Sidehoved eller Sidefod.

4. Tæt på bunden af panelet til højre, skal du klikke på knappen Fjern afsnit.
    klik på Fjern afsnit
  5. Når meddelelsen Fjern afsnit vises, skal du klikke på Fjern afsnit så afsnittet slettes.
  6. Når du er færdig, kan du klikke på Forhåndsvisning og så på Udgiv.