Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Slet et afsnit

Med undtagelse af dit websites sidehoved og sidefod kan du slette afsnit efterhånden som dit behov ændrer sig.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger hjemmeside eller Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideprogram.
  4. Hold musen over det afsnit, du vil slette. I menuen, der vises, skal du vælgeIkon for menuen Vandret kebab -indstillinger Menuen Indstillinger. I mobilappen skal du vælge Indhold og derefter påIkon for menuen Lodret kebab -indstillinger menuen.
  5. Vælg Slet afsnit
    Skærmbillede af ikonet for flytningsafsnittet i menuen med sektionsindstillinger
  6. Vælg Slet for at bekræfte, at du virkelig vil fjerne dette afsnit. Hvis du skifter mening, skal du gendanne din hjemmeside fra en sikkerhedskopi.
  7. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .