Slet et afsnit

Med undtagelse af dit websites sidehoved og sidefod kan du slette afsnit efterhånden som dit behov ændrer sig.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Klik på Sider i panelet Min hjemmeside.
    /Klik på sider
  4. Find siden, der indeholder det afsnit, der skal slettes.
  5. Find derefter afsnittet, der skal slettes, klik på de tre prikker til højre for afsnittets navn, og vælg Slet afsnit.
    Klik på afsnittet, og vælg Slet afsnit
  6. Bemærk: Du kan ikke slette et Sidehoved eller en Sidefod.

7. Når meddelelsen Slet afsnit vises, skal du klikke på Slet, så afsnittet fjernes.
  8. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne.
  9. Når du er færdig, skal du klikke på Udgiv hjemmeside (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær pc/tablet).