Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Slet et alias fra min indkøbskonto

Et e-mailalias er en alternativ e-mailadresse for en enkelt indbakke. Få at vide, hvordan du fjerner et e-mailalias fra din indbakke.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Administrer ved siden af den e-mailadresse, som du vil slette et alias for.
  3. Klik på Aliasser.
  4. Klik på Slet (skraldespandsikon) ved siden af det alias, som du vil slette.
  5. Klik på Sletfor at bekræfte og fjerne aliasset.

Når skærmen har opdateret, kan du se en liste over de aliasser, du har oprettet for din indbakke undtagen det alias, du slettede