Slet et indlæg fra min blog

Takket være den hurtige udgivelsesfunktion for blogindlæg, er det ikke overraskende, at du ind imellem er nødt til at rydde ud i dine indlæg. Heldigvis tager det ikke lang tid at slette indlæg, og det ændrer ikke rækkefølgen af dine tilbageværende indlæg.

Bemærk: Denne handling er ikke det samme som at fjerne hele din blog, hvilket beskrives i Fjern en blog fra min hjemmeside.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger webside.
  3. Klik på panelet Min blog.
    klik på blog
  4. Når din blog bliver vist, skal du rulle til det indlæg, du vil slette, klikke på knappen med tre prikker ved siden af indlægget og vælge Slet.
    Vælg Slet i menuen
  5. Når bekræftelsesvinduet vises, skal du klikke på Slet igen, og indlægget bliver fjernet fra din blog.
    Klik på Slet igen