Hjælp

Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Slet FTP-brugere

Du kan slette specifikke brugeres FTP-adgang til din konto.

Du kan kun slette brugere du har tilføjet. Du kan ikke slette hoved-FTP-brugeren til din hostingkonto. Sletning af en FTP-bruger fjerner ikke indholdet i deres mappe.

  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Fra afsnittet Filer klikker du på FTP-konti.
  5. I afsnittet FTP-konti skal du markere den konto du vil slette og klikke på Slet.
  6. Klik på sletteindstillingen du vil anvende.

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.