Fjern FTP -brugere fra min Linux -hostingkonto

Brug cPanels FTP -kontofunktion til at fjerne uønskede FTP -brugere fra din Linux -hostingkonto.

Bemærk: Du kan ikke fjerne Særlige FTP -konti, f.eks. Kontoen for websiteejeren.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil bruge.
    vælg administrer
  3. Vælg FTP -administration øverst til venstre i kontoens Dashboard .
    vælg ftp manager
  4. I afsnittet cPanel FTP -konti skal du vælge Slet ud for den konto, som du vil slette. Bekræftelsesmeddelelsen viser FTP -login for den pågældende brugerkonto og stien til brugerens hjemmemappe.
  5. (Valgfrit) Vælg Slet brugerens hjemmemappe for at slette brugerens hjemmemappe og alle filer i den.

Advarsel: Hvis denne FTP -brugers hjemmemappe er tilknyttet mappen public_html, slettes indholdet på hjemmesiden ved at vælge denne indstilling.

6. Vælg Slet . FTP -brugerkontoen (og brugerens hjemmemappe, hvis du valgte den) slettes.