Hjælp

Hjemmesideprogram Hjælp

Slet medarbejdere i Onlineaftaler

Nogle gange forlader medarbejdere virksomheden, og aftaler skal ændres. Derfor har du brug for at fjerne en medarbejder, så vedkommende ikke længere kan vælges, når der oprettes aftaler. Før du begynder, skal du fjerne din medarbejder fra alle de tjenester, som vedkommende er tilknyttet, før medarbejderen kan slettes.

På siden abonnementer og priser kan du se, om Online-aftaler er tilgængelige på dit sprog og i dit land.

  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. På dit dashboard skal du vælge Aftaler og derefter vælge Medarbejdere i menuen. Du kan åbne dit dashboard, mens du er i hjemmesideeditoren, ved at vælge Dashboard i menuen Hjemmesideprogram øverst til venstre.
    Vælg menupunktet Aftaler i den øverste navigationslinje i dit dashboard, og vælg derefter Medarbejdere.
  4. Vælg den medarbejder, du vil slette.
  5. Tryk på linket Slet ved siden af knapperne Gem og Annuller, og klik på OK for at bekræfte. Teksten Slet er grå, indtil medarbejderen er fjernet fra alle tjenester.
    Skærmbillede af linket Slet.

Relaterede trin

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.