Slet min domænemappe

Hvis du ikke længere har brug for en domænemappe, kan du slette den når som helst. Du fjerner ikke domænenavnene i mappen.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg Indstillinger i menuen øverst, og så Administrer mapper.
    Vælg Administrer mapper
  3. Klik på skraldespandsikonet ud for den mappe du vil slette.
  4. Klik på Ja. Slet for at bekræfte at du vil slette mappen permanent.