Gå videre til hovedindhold

Domæner Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Slet min domænevideresendelse

Slet domænevideresendelse for at bruge dit domæne med andre produkter, såsom Websites + Marketing , eller rediger dine eksisterende DNS A -poster. Sletning af domænevideresendelse sletter ikke domænenavnet.

  1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Under Viderestilling skal du vælge Slet ud for Domæne eller Underdomæne .
  5. Bekræft, at du vil slette videresendelsen, ved at vælge Fjern .

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.

Relateret trin

  • Er du klar til at lave dit eget website? Tag et kig på funktionerne i vores gør-det-selv Websites + Marketing.

Flere oplysninger