Slet min domænevideresendelse

Du kan slette viderestilling af domæne når som helst. Når du har slettet domænevideresendelse, kan du bruge dit domæne med andre produkter. Når du sletter et domæne, videresendes det ikke domænenavnet.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Under afsnittet Viderestilling skal du vælgerediger dns -blyantikon blyantikon ved siden af dit viderestillede domæne eller underdomæne.
  5. Vælg papirkurvsikonet for at slette videresendelse.
  6. Bekræft, at du vil fjerne videresendelsen, ved at vælge Slet .

Det kan tage op til 48 timer, før dine ændringer træder i kraft globalt.

Relateret trin

• Er du klar til at lave dit eget website? Tag et kig på funktionerne i vores gør-det-selv Website Builder.