Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Slet min videresendelse af domæne

Du kan slette videresendelse af domæne når som helst. Du kan stadig bruge dit domæne med andre produkter. Det slipper ikke af domænenavnet.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Gå til siden Domæneindstillinger, rul ned til Yderligere indstillinger og vælg Administrer DNS.
    vælg vælg administrer dns
  4. Rul ned til afsnittet Viderestilling.
  5. Vælg skraldespandikonet ud for dit videresendte domæne eller underdomæne.
  6. Bekræft, at du vil fjerne videresendelsen ved at vælge Slet . Dine ændringer træder i kraft i de næste 24-48 timer.

Relateret trin

• Er du klar til at lave dit eget website? Tag et kig på vores gør-det-selv funktioner i Website Builder.