Slet mine brugerdefinerede værtsnavne

Slet dine eksisterende værtsnavne, hvis du ikke længere har brug for dem. Du kan ikke slette nogen værtsnavne, der i øjeblikket er i brug som navneservere på et andet domæne. Vær forsigtig og bekræft dine indstillinger, før du sletter værtsnavne.

1. Log på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS for at få adgang til din zonefil.
  4. Vælg Værtsnavne framere menuikon Mere menu.
    vælg sekundære dns
  5. Vælgrediger dns -blyantikon blyantikon ved siden af det værtsnavn, som du skal slette.
  6. Vælgslet dns -skabelonikon papirkurvsikonet, og vælg derefter Slet for at bekræfte sletningen. Du kan ikke slette værtsnavne, som i øjeblikket er i brug som navneservere på et andet domæne.