Slet mine brugerdefinerede værtsnavne

Slet dine eksisterende værtsnavne, hvis du ikke længere har brug for dem. Du kan ikke slette nogen værtsnavne, der i øjeblikket er i brug som navneservere på et andet domæne. Vær forsigtig og bekræft dine indstillinger, før du sletter værtsnavne.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Vælg Værtsnavne framere menuikon Mere menu.
    vælg sekundære dns
  5. Vælgrediger dns -blyantikon blyantikon ved siden af det værtsnavn, som du skal slette.
  6. Vælgslet dns -skabelonikon papirkurvsikonet, og vælg derefter Slet for at bekræfte sletningen. Du kan ikke slette værtsnavne, som i øjeblikket er i brug som navneservere på et andet domæne.