Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Slet mit Microsoft 365 -e -mailalias

Hvis du ikke længere er interesseret i at bruge et e -mailalias, kan du slette det fra E -mail og Office -dashboard. Når du har slettet et e -mailalias, kan du oprette en anden e -mailadresse med det samme navn.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug dit GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Gå til Microsoft 365-administrator og vælg E-mail-aliasser .
    Microsoft 365-administratorfanen åbnes for at vise e-mail-aliasser
  3. VælgKnap til papirkurv papirkurven ved siden af det e -mailalias, du vil slette.
  4. Vælg Slet . Når et alias er fjernet, kan det bruges i en ny e -mailadresse.

Bemærk: Det kan tage op til 24 timer at slette et alias.