Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Slet samtaler fra din historik

Hvis du vil rydde din opkaldshistorik i SmartLine, kan du slette flere samtaler på én gang fra startskærmen.

iPhone

1. Log ind på SmartLine -appen.
  2. Tryk på Rediger .
    Tryk på knappen Rediger
  3. Vælg de samtaler, du vil slette.
  4. Tryk på Slet .
    Tryk på Slet
  5. Tryk på Bekræft slet .
    Bekræft Slet
  6. Når du vender tilbage til startskærmen, vises de valgte samtaler ikke længere i din historik.
  7. Bemærk : iPhone -brugere kan også slette en individuel samtale ved at stryge mod venstre på samtalen og trykke på Slet .

Android

1. Log ind på SmartLine -appen.
  2. Tryk længe på en individuel samtale for at starte valgtilstanden.
    Tryk længe på en samtale
  3. Vælg de samtaler, du vil slette.
  4. Tryk på skraldespanden for at slette.
    Tryk på Slet
  5. Tryk på Bekræft slet .
    Bekræft Slet
  6. Når du vender tilbage til startskærmen, vises de valgte samtaler ikke længere i din historik.