VPS og dedikerede servere (Mine servere) Hjælp

Slet Site Backup

Hvis du ikke længere ønsker at anvende Site Backup, kan du fjerne det fra din server.

Når du sletter Site Backup, fjernes alle dine sikkerhedskopier automatisk. Når du sletter tjenesten, kan vi ikke længere gendanne eller tilgå dine sikkerhedskopier for dig.

  1. I dit Min Server-kontrolpanel skal du klikke på fanen Backups.
  2. I afsnittet Site Backup skal du klikke på Skift aftale.
  3. Klik to gange på Afbryd aftale.

Næste trin


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.