Slet Workspace Email -konti

Du kan slette e -mailadresser ved brug af Workspace Control Center. Hvis du sletter dem, slettes eller annulleres din plan ikke, så du kan stadig bruge den til at oprette nye adresser. Når du sletter en e -mailadresse, sletter du også alle de meddelelser, der er tilbage på serveren for den pågældende adresse.

1. Log ind på dit Workspace Control Center. Brug din GoDaddy-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til Workspace Email kan ikke bruges her).
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for de e -mailadresser, du vil slette, og vælg derefter Slet .
  3. Vælg OK .