Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Søgning efter domæner i GoDaddy -auktioner

Du kan bruge nøgleord til at søge i lageret på domænenavnet på GoDaddy Auctions®. Du kan også bruge filtre til at udføre en avanceret søgning, og du kan gemme disse filtre til senere brug.

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. For at udføre en grundlæggende søgning skal du indtaste domænenavnet eller de nøgleord, du søger efter, og derefter klikke på Start .
  3. For at bruge funktionen til avanceret søgning skal du klikke på Avanceret søgning , bruge et af følgende filtre til at indsnævre din søgning og derefter klikke på Kør søgning :

Bemærk: Du kan få flere oplysninger om et filter ved at klikke på dets spørgsmålstegn (?) -Ikon.

• Nøgleord - Giver dig mulighed for at søge efter domænenavnelister, der matcher, begynder med, indeholder eller slutter med de nøgleord, du indtaster.
    • Pris -Giver dig mulighed for at søge efter domænenavnelister, der har en Køb nu-pris, et minimumstilbud eller et aktuelt højt bud (kun 7-dages auktioner) mellem den minimums- og maksimumsværdi, du angiver.
    • Type - Giver dig mulighed for at filtrere domænenavnefortegnelser efter auktionstype. Hold musen over spørgsmålstegnets (?) Ikon for at få en beskrivelse af hver valgmulighed.
    • Udvidelser -Her kan du vælge de domænenavne på øverste niveau (TLD'er), som du vil søge efter.
    • Tegn - Giver dig mulighed for at filtrere din søgning efter domænenavnets længde (antal tegn), tilstedeværelsen af bindestreger og cifre (tal) og mønstre for bindestreger, tegn, vokaler og tal.
    • Attributter - Giver dig mulighed for at filtrere din søgning efter kategori og visningsmuligheder, såsom Køb nu, website, vurdering, præsenteret eller salgsstatus og mere.
    • Domænealder - Giver dig mulighed for at søge efter domænenavne efter deres alder i år.
    • Antal bud - Giver dig mulighed for at filtrere domænenavnefortegnelser efter mere end, nøjagtigt eller mindre end det antal bud, du angiver.
    • Trafik - Giver dig mulighed for at filtrere domænenavneangivelser efter det anslåede minimum og maksimale antal besøgende pr. Måned.
    • Ending In ... - Giver dig mulighed for at filtrere domænenavnefortegnelser efter den slutdato, du vælger.

Se for oplysninger om, hvordan du gemmer dine søgeparametreArbejde med gemte søgninger i GoDaddy -auktioner .