Søgning efter domæner i GoDaddy Auctions®

Brug nøgleord til at søge i lageret på domænenavnet på GoDaddy Auctions & reg ;. Du kan bruge filtre til at udføre en avanceret søgning og derefter gemme din søgning for at bruge den igen senere.

1. Gå til GoDaddy -auktioner & reg; side og log ind på din konto . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
    vælg domæne
  2. Indtast domænet eller domænerne i den øverste søgefelt for at udføre en grundlæggende søgning .
  3. Vælg Avanceret søgning for at søge ved hjælp af yderligere filtre. Brug derefter et af følgende filtre til at indsnævre din søgning og vælg Kør søgning. Klik på det for at få flere oplysninger om et filteralt navn til billedet ikon.
    • Nøgleord : Søg efter fortegnelser, der matcher, begynder med, indeholder eller slutter med dine nøgleord.
    • Pris : Søg efter opslag, der har en Køb nu-pris, et minimumstilbud eller et aktuelt højt bud (kun 7-dages auktioner) mellem den minimums- og maksimumværdi, du angiver.
    • Type : Søg efter auktionstype .
    • Udvidelser : Søg efter forskellige domæneangivelser. Ikke alle domæneudvidelser understøttes af GoDaddy Auctions & reg ;. Du kan også bruge denne liste til at afgøre, om du kan sælge en bestemt domæneudvidelse gennem GoDaddy Auctions & reg ;.
    • Tegn : Søg efter domænenavnets længde, tilstedeværelsen af bindestreger eller cifre og mønstre for bindestreger, tegn, vokaler og tal.
    • Attributter : Søg efter kategori og visningsmuligheder, såsom Køb nu, website, vurdering, præsenteret eller salgsstatus.
    • antal af bud : Søg efter fortegnelser med mere end, mindre end eller nøjagtigt det antal bud, du angiver.
    • Slutter i : Søg efter en fortegnelses slutdato.
    • Trafik : Søg efter lister efter det anslåede minimum og maksimale antal besøgende pr. Måned. Trafikdata vises kun for udløbne auktioner.
    • Domænealder : Søg efter hvor længe domænet er blevet registreret. Domænealderen vises kun for udløbne auktioner.
  4. Vælg Kør søgning for at se resultaterne af dine valgte filtre.
  5. Gem din søgning ved at vælge Gem søgning i menuen Avanceret søgning , eller opret en ny gemt søgning ved at vælge Tilføj ny under rullemenuen Gemte søgninger .
  6. Vælg Tilføj en daglig e -mailrapport for at få e -mails sendt til din indbakke for nye domæner, der matcher dine søgekriterier.