SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

SonicWALL UTM -enheder: Installation af CSR og certifikat

Hvis du vil installere et SSL -certifikat på din SonicWALL® UTM -enhed, skal du se SonicWALL -dokumentet her .

Du kan downloade de filer, du har brug for, ved hjælp af denne vejledning: