Spor social ydeevne og planlagte indlæg

Det kan føles som et fuldtidsjob, der forsøger at jonglere hele din sociale tilstedeværelse på tværs af alle sociale medier. Dit sociale dashboard giver dig en top-down visning af alle tilsluttede sociale platforme, effektiviteten af eksisterende indlæg og en praktisk kalendervisning til at gennemgå kommende planlagte indlæg.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Vælg Social på dit dashboard.
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Onlinemarketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Vælg Social på dit dashboard.
  1. Rul til Sådan præsterer du på hver platform for at se sidevisninger og følgere opnået i løbet af de sidste 30 dage.
  2. Rul til Dine indlæg på sociale medier for at se status for nyligt udgivne og planlagte indlæg. Se også engagementsmetrikker såsom likes, kommentarer og delinger af hvert udgivet indlæg fra de sidste 30 dage.
  3. Vælg Boost på et publiceret Facebook -indlæg for at betale for bedre rækkevidde og engagement. Følg konfigurationstrinnene for at definere et budget, varighed og målgruppe for det boostede indlæg.
    Bemærk: Funktionen boostet indlæg er tilgængelig for Websites + Marketing Premium-, Commerce- og Commerce Plus -planer. Din Facebook -betalingsmetode er adskilt fra enhver betalingsmetode, du har konfigureret med GoDaddy.