Spor websitetrafik med Google Analytics

Google Analytics er et gratis værktøj, der sporer data, der er knyttet til din hjemmesidtrafik, og som kan hjælpe dig med at forstå disse oplysninger. Viden er magt - disse indsigter kan informere dit produktkatalog, genopfyldning af lager og hvordan du bruger dine marketing dollars på at tiltrække endnu mere opmærksomhed.

Vælg et spørgsmål for at se dets svar.

Hvilke typer oplysninger sporer Google Analytics?

Google Analytics sporer, hvilke søgeord din hjemmeside rangerer i søgeresultater, hvor besøgende var, før de kom til din hjemmeside, og hvordan de navigerer rundt på hjemmesiden. Se disse tendenser over tid for at hjælpe med at informere beslutninger om at forbedre din onlinetilstedeværelse.

Hvordan aktiverer jeg Google Analytics for mit website?

Tilmeld dig en gratis konto , og noter dit unikke sporings -id. Tilføj dit sporings -id i dine Websites + Marketing -indstillinger for at forbinde dit website med Google Analytics.

Kan jeg installere Google Analytics på et hvilket som helst website?

Alle Websites + Marketing -planer kan installere Google Analytics.

Tilføjes Google Analytics automatisk til et website?

Du skal tilføje sporings -id'et i dine Websites + Marketing -indstillinger.

Hvordan ved jeg, om mit site er forbundet til Google Analytics?

Når du har tilføjet dit sporings -id i dine Websites + Marketing -indstillinger, skal du udgive dit site for at aktivere Google Analytics -sporingskoden. Vent mindst 24 timer, og log derefter på din Google Analytics -konto . Du begynder at se statistikker, grafer og diagrammer over de data, som indsamles af dit website.