VPS4 Hosting Hjælp

Start forfra med min 4. generations server (rebuild)

Hvis du vil gå tilbage til en ren opsætning på din server, kan du genopbygge den, hvorved den returneres til den samme tilstand som en ny server.

Advarsel: Genopbygning sletter alt indhold på din servers harddisk og kan ikke fortrydes.
  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere.
  3. Klik på Administrer ud for den server, som du vil klargøre igen.
  4. Klik på ikonet med de tre prikker (ud for Start WHM), og vælg Genopbyg server.
    klik på ikonet med tre prikker
  5. Skriv REBUILD i indtastningsfeltet (alle bogstaver skal være store), og klik på Destruér og genopbyg server.
  6. Fortsæt med Opsæt min 4. generations server.