Start forfra (slet alt indhold)

Med vores cPanel og Plesk delt hostingkonti (mere information) kan du nemt starte forfra med din hostingkonto. Dette fjerner permanent alt indholdet fra din konto og gendanner den til en ny konto, som stadig skal konfigureres.

  1. Fra Gateway skal du i feltet for den konto, som du vil bruge, klikke på Indstillinger.
  2. Gå til fanebladet Nulstil konto.

    Denne funktion er kun mulig med cPanel og Plesk delt hostingkonti (mere information).

  3. Klik på Nulstil konto to gange.

Næste trin

  • Nu skal du konfigurere din hostingkonto igen (cPanel / Plesk)

Kunder med SSL-certifikater

Hvis et SSL-certifikat var konfigureret for din konto, skal du overføre det tilbage til din hostingkonto, efter du er færdig med at konfigurere kontoen igen.

  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på SSL-certifikater.
  3. Ved siden af det domænenavn, som du oprindeligt brugte, skal du klikke på Administrer.
  4. Klik på Overfør.
  5. Klik på Overfør, og klik derefter på Overfør igen.

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.