Hjælp

Windows-hosting (Plesk) Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Start forfra (slet alt indhold) i Plesk -hosting

Med vores Plesk delte hostingkonti ( flere oplysninger ) kan du nemt starte forfra med din hostingkonto. Dette fjerner permanent alt indholdet fra din konto og gendanner det til en ny konto, som stadig skal konfigureres.

  1. Fra Gateway skal du i feltet for den konto, som du vil bruge, klikke på Indstillinger.
  2. Gå til fanebladet Nulstil konto.
  3. Klik på Nulstil konto to gange.

Næste trin

Kunder med SSL-certifikater

Advarsel: Hvis du havde konfigureret et SSL -certifikat på din konto, skal du overføre det tilbage til din hostingkonto, når du er færdig med at konfigurere kontoen igen.
  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på SSL-certifikater.
  3. Ved siden af det domænenavn, som du oprindeligt brugte, skal du klikke på Administrer.
  4. Klik på Plesk Admin .
  5. Klik på Overfør.
  6. Klik på Overfør, og klik derefter på Overfør igen.

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.