Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Start mit GoDaddy Pro -medlems dashboard

Der er et par måder at komme hurtigt til dit GoDaddy Pro -medlemskontrolpanel.

• Gå til din GoDaddy produktside , og vælg GoDaddy Pro .
  • Hvis du allerede er logget på det primære GoDaddy-site, skal du vælge dit navn i øverste højre hjørne. Vælg derefter GoDaddy Pro .

Bemærk: Du kan bogmærke dashboardet i din browser for at få hurtig adgang. Vi beder dig om nødvendigt at logge ind.