Start forfra (slet alt indhold) på min Linux -hostingkonto

Sådan sletter du alt indholdet på din Linux -hostingkonto, så du kan starte forfra med en ny installation.

Påkrævet: Før du følger disse trin: Hvis du har et SSL -certifikat til kontoen, skal du først afinstallere dette SSL -certifikat .
Advarsel: Opret og download kopier af alt indhold, du vil beholde. Sletning af alt indholdet på din konto inkluderer alle sikkerhedskopifiler.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Kontohandlinger > Nulstil .
    vælg nulstil
  4. Læs meddelelsen (vi minder dig om, hvad der bliver slettet), og klik på Næste .
  5. Indtast reset i feltet, og klik derefter på Nulstil konto . Vi sletter alt på kontoen og leder dig derefter igennem den nye opsætning.