GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Statusikoner for forsendelse

Alle forsendelsesstatistikker har et hurtigt referenceikon. GoDaddy Email Marketing viser disse ikoner i abonnentområdet; på de modtagne e -mails faner for hver kontaktperson og også på den undertrykkede liste. Lad os dække hvert mailingstatusikon nedenfor:

Ikoner for poststatus:

Sendt

Mailingen blev sendt til denne kontaktperson.

Accepteret

Mailingen blev accepteret af kontakten. Der er ingen andre oplysninger tilgængelige på dette tidspunkt.

Engageret

Mailingen blev set, klikket på eller delt af kontaktpersonen. Hver engageret type har også sit eget ikon:

• set

Kontaktpersonen så mailingen ved at downloade billeder.

• klikkede på

Kontaktpersonen klikkede på et link i forsendelsen. Du kan klikke på den angivne webadresse for at finde flere oplysninger.

Kontaktpersonen delte kampagnen ved hjælp af en indstilling for social deling eller videresend til et venværktøj.

De sociale delingsikoner har også individuelle delingsikoner:

• Kontaktpersonen delte kampagnen på Facebook
  • Kontaktpersonen delte kampagnen på Twitter
  • Kontaktpersonen delte kampagnen på Pinterest
  • Kontaktpersonen delte kampagnen på Google +

Bounce

Mailingen blev ikke leveret korrekt til kontaktpersonen. Klik her for at få flere oplysninger om bouncebacks og hvad de betyder.

Mærket som spam

Kontaktpersonen klikkede på knappen "Marker som spam" eller "Rapportér spam" i indbakken. Disse kontaktpersoner undertrykkes automatisk. Læs mere her:Årsag til tilbageholdelse forklaret: Mærket som spam

Afmeldt

Kontaktpersonen afmeldte e -mailen. Disse kontakter undertrykkes også automatisk.