Stiltekst

Du kan tilføje et bredt udvalg af formater såsom fed, kursiv og understreget til din tekst. Du kan også formatere tekst med numre eller punktopstilling og tilføje hyperlinks.

Bemærk: Disse trin kan ikke anvendes på hjemmesidens titel eller afsnittenes titler. Se i stedet Vælg skrifttyper til websiden.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Rul ned til afsnittet med den tekst du vil formatere.
  4. Klik på den tekstblok (computervisning) eller dens titel (mobilvisning).
    I mobilvisning kan du klikke på tekstens titel
  5. I det redigeringsvindue som fremkommer, kan du vælge den tekst du vil formatere ved at klikke på knapperne øverst i vinduet.
    Den tekstblok du formaterer
  6. Når du er klar, kan du klikke på pilen mod venstre indtil knappen Færdig vises igen, og så klikke på den (mobiltelefon). Hvis du benytter en tablet-computer eller almindelig computer, skal du bare klikke på Forhåndsvisning for at se resultatet.
    Tekst efter formatering
  7. Dine ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Eksempel for at se resultaterne og, hvis du vil, bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt domæne.
  8. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).