Stiltekst

Du kan tilføje et bredt udvalg af formater såsom fed, kursiv og understreget til din tekst. Du kan også formatere tekst med numre eller punktopstilling og tilføje hyperlinks.

Disse trin anvendes ikke på sitets titel eller afsnittenes titler. Se i stedet Vælg skrifttyper til websiden.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger.
    Klik på Rediger
  3. Rul ned til afsnittet med den tekst du vil formatere.
  4. Klik på den tekstblok (computervisning) eller dens titel (mobilvisning).
    I mobilvisning kan du klikke på tekstens titel
  5. I det redigeringsvindue som fremkommer, kan du vælge den tekst du vil formatere ved at klikke på knapperne øverst i vinduet.
    Den tekstblok du formaterer
  6. Når du er klar, kan du klikke på pilen mod venstre indtil knappen Færdig vises igen, og så klikke på den (mobiltelefon). Hvis du benytter en tablet-computer eller almindelig computer, skal du bare klikke på Forhåndsvisning for at se resultatet.
    Tekst efter formatering
  7. Når du er færdig, kan du klikke på Udgiv eller Udgiv site.