Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Stop med at videresende kopier af indgående e -mail

Når du har konfigureret viderestillingskonto, kan du altid slette den. Når du sletter en viderestillingskonto, frigør den adressen, så du kan bruge den.

Advarsel: Denne artikel er til stop for videresendelse af kopier af indgående e -mail. Hvis du har konfigureret en hel konto til videresendelse i stedet, skal du se: Slet videresendelse af e -mail
  1. Klik på Hjem på din Workspace -konto
  2. Klik på den e -mailadresse, du vil redigere.
  3. Klik på Vis yderligere indstillinger , eller rul ned under afsnittet Skjul yderligere indstillinger.
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ved siden af Send kopi til .
  5. Klik på Gem.