Synlighed på søgemaskine Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Forstå Sitemaps

Sitemaps hjælper søgemaskiner med at gennemgå dit website ved at gøre det nemmere at finde alle websitets sider og links. Et sitemap er ikke påkrævet for en hjemmeside, men det kan hjælpe med at forbedre søgemaskineoptimering.

Hvad er et sitemap?

Et sitemap er en fil, der angiver URL -adresser på et website. Filen bør også indeholde metadata om hvert link, herunder dets betydning for sitet og sidste gang det blev opdateret. Et sitemap bruges af søgemaskiner og crawlere til at navigere på sitet og optimere synlighed.

Hvor placerer jeg sitemap?

Sørg for, at dit sitemap er i rod- eller topniveaumappen på din webserver.

Kan jeg ekskludere sider fra mit sitemap?

Ja, du kan ekskludere specifikke sider på dit website fra dit sitemap. På siden Search Engine Visibility Sitemap skal du vælge de sider, du vil ekskludere, og derefter klikke på Ekskluder valgte .

Oprettelse af dit sitemap

Search Engine Visibility giver dig en brugervenlig mulighed for at oprette dit sitemap. Fra fanen Optimer skal du vælge Sitemap for at komme i gang.
Brug afkrydsningsfelterne til at angive, hvilke webadresser der skal inkluderes eller ekskluderes fra dit sitemap, og klik derefter på Hent sitemap.

Du kan få yderligere oplysninger iHvad er et sitemap?