Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Support

GoDaddy tilbyder support i verdensklasse via chat eller over telefonen.

Chat

Hvis du vil chatte med en GoDaddy -guide, skal du besøge vores Kontakt os -side og vælge Chat nu .
klik på chat nu for at starte live chat

Telefonnumre

Se vores globale liste over supporttelefonnumre .