GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Undertryk en kontaktperson

GoDaddy Email Marketing vil automatisk føje folk til din undertrykkede liste , når de afviser , afmelder, markerer din e -mail som spam eller ikke er bekræftet . Men du kan også selv føje kontaktpersoner til den udeladte liste.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til E -mailmarkedsføring, og vælg Administrer ved siden af din Email Marketing -konto.
  3. På dit Dashboard skal du vælge Abonnenter .
  4. Hold musen over den abonnent, du vil undertrykke, og vælg udelad -ikonetUndertryk kontaktknap .
  5. Vælg OK for at bekræfte eller Annuller for at afslutte.
  6. Vælg Udeladt i de automatiske lister til venstre for at bekræfte, at din kontaktperson nu er på listen Udeladte.