Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift mellem klassisk visning og opdateret visning

Klassisk visning og Opdateret visning inkluderer ikke de samme funktioner, så skift imellem dem for at administrere din Workspace Email.

• Du kan skifte fra Opdateret visning til Klassisk visning ved at vælge Klassisk visning i øverste højre hjørne.
    Klassisk visning
  • Du kan skifte fra Klassisk visning til Opdateret visning ved at vælge Opdateret visning i øverste højre hjørne.
    Opdateret visning