Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Synkroniser min Calendar med min mobilenhed

Følgende instruktioner beskriver, hvordan du synkroniserer din Calendar med en iPhone, iPad og Apple Mac OSX iCal eller en Android -enhed.

Før du synkroniserer, skal du sikre dig, at du har udgivet din Calendar. Når du udgiver din kalender, kan du se den fra mobilenheder. Se for information om udgivelse af din CalendarImport, eksport og abonnement på kalendere .

iPhone eller iPad

Bemærk: Du skal bruge iPhone -firmware 3.1.3 eller nyere for at synkronisere din Calendar med CalDAV. Alle versioner af iPads firmware understøtter CalDAV.

Calendar tilbyder CalDAV -support til iPhones, iPads og Apple Mac OSX iCal. Med CalDAV kan du nemt synkronisere din personlige Calendar med enheder og applikationer. Du kan også bruge Calendar med din iPhone ved at importere, eksportere eller abonnere på kalendere. Du kan få yderligere oplysninger iImport, eksport og abonnement på kalendere .

Bemærk: Brug af CalDAV synkroniserer ikke gruppe Calendar'er eller vedhæftede filer til begivenheder/opgaver.

1. På startskærmen trykker du på Indstillinger .
  2. Tryk på Adgangskoder og konti .
  3. Tryk på Tilføj konto .
  4. Tryk på Andet .
  5. Tryk på Tilføj CalDAV -konto .
  6. Udfyld følgende felter, og tryk derefter på Næste .
    • Server - Indtast caldav.secureserver.net .
    • Brugernavn - Indtast dit Calendar brugernavn, som er din e -mailadresse.
    • Adgangskode - Indtast din adgangskode til Calendar.
    • Beskrivelse - Indtast et navn, som din Calendar skal vises på din telefon.
  7. Tryk på Gem .

Android -enheder

For Android -enheder skal du synkronisere din Calendar med den Google Kalender, der er knyttet til den Gmail -adresse, som din Android -enhed bruger, ved at abonnere på din delte Calendar.

1. Fra startskærmen på din Android -enhed skal du trykke på App -skuffen .
  2. Tryk på Indstillinger , og derefter på Konti og synkronisering .
  3. Tryk på Google som kontotype, derefter på Eksisterende eller Log ind .
  4. Indtast din Google -e -mailadresse og adgangskode, før du trykker på højre pil eller Log på . (Hvis du bruger totrinsbekræftelse, skal du i stedet indtaste adgangskoden til det.)
  5. Vælg Calendar fra listen over tjenester, der er knyttet til din Google -konto.
  6. Tryk på højre pil eller Næste . Din kalender skal synkroniseres. (Åbn Calendar for at være sikker.

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller understøtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller driftssikkerhed.