Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tæller CC'er og BCC'er mod min daglige SMTP -relægrænse?

Ja. Adresser, der er angivet i felterne CC og BCC, tæller mod din daglige SMTP -relægrænse. Ét relæ består af en e -mailmeddelelse, der sendes til en adresse ved brug af SMTP -tjenesten. Så hvis du sender en e -mail til 30 adresser, tæller den som 30 relæer.

Relæer tælles dagligt, og din daglige tildeling nulstilles hver nat mellem kl. 22.00 og kl. 04.00, Arizona -tid.

Bemærk: Med Workspace Webmail og SMTP er du begrænset til 100 e -mailadresser (Til, Cc og Bcc) pr. E -mailmeddelelse, uanset hvor mange SMTP -relæer du har pr. Dag. Du kan få yderligere oplysninger i E -mailkontobegrænsninger .