Tag ejerskab for din kontoside til Google My Business

GoCentral allows you to create a Google My Business account that displays your business's hours, phone number, and location in Google Search and Maps results. This service is only available for GoCentral Business Plus and eCommere customers within the United States.

Når din Google My Business-konto er gennemgået og accepteret, overvåger GoCentral kontoen og leverer statistiske data om anmeldelser og søgetrafik samt giver forslag til, hvordan du kan styrke din tilstedeværelse online. Som virksomhedsejer bør du være den primære ejer af din Google My Business-konto. GoCentral vil fungere som administrator af din listing, holde den opdateret og overvåge dine anmeldelser.

Du kan få GoCentral-teamet til at overdrage ejerskabet til dig ved at sende os en e-mail og følge disse trin.

1. Angiv den e-mailadresse, der er knyttet til GoCentral-kontoen, i feltet Fra i dit e-mailprogram.
  2. Skriv følgende i feltet Til: GD-GMB-owner@godaddy.com.
  3. Skriv følgende i feltet Emne: Google My Business Ownership Request.
  4. Skriv følgende i feltet til brødtekst i e-mailprogrammet:
    "Tilføj venligst følgende e-mailadresser som ejer af den side, der er oprettet af GoCentral for [Firmanavn knyttet til GoCentral-konto] [dit kunde-ID]:[e-mailadresse, der skal tilføjes]."
  5. Send e-mailen.

Giv vores team 72 timer til at behandle din anmodning. Når den er behandlet, sendes der en e-mail med en invitation fra Google til den ønskede e-mailadresse. Invitationen skal accepteres, før du kan tage ejerskab for din kontoside til Google My Business.