Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tildel SMTP -relæer

Du kan tildele købte SMTP -relæer til bestemte e -mailadresser på din Workspace -konto. Du kan også fjerne alle SMTP -relæer, som er tildelt til en specifik e -mailadresse.

Bemærk: Husk, at det kan tage op til 24 timer, før dine købte SMTP -relæer bliver tilgængelige.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Workspace e-mail.
  3. Klik på Manage (Administrer) ved siden af den konto, du vil bruge.
  4. Klik på den e -mailadresse, du vil bruge.
  5. Klik på Vis yderligere indstillinger .
  6. Ved siden af SMTP -relæer pr. Dag vælger du det antal SMTP -relæer, som du vil tildele til den pågældende e -mailadresse.
  7. Klik på Gem.