Tilføj anmeldelser til min hjemmeside

Vis anmeldelser for at oparbejde tillid til din forretning. Positive anmeldelser viser kunder, hvor fantastisk din forretning virkelig er, og hvorfor de skal købe dine produkter eller tjenester.

Denne video er en del af introduktionsserien Tilføjelse af avancerede funktioner i Hjemmesideprogram.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne din side.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Gå til siden og placeringen, hvor du vil tilføje anmeldelser, og tilføj et afsnit.
  5. Søg efter afsnittet Anmeldelser.
  6. Vælg, hvordan du vil tilføje anmeldelser:
    • Forbind til ekstern kilde: Brug rullemenuen til at vælge, om du vil inkludere anmeldelser fra Facebook, Google My Business, Yelp eller Yotpo. Vælg derefter knappen Forbind, hvilket omdirigerer dig til den eksterne kildes login. Få mere at vide om, hvordan du aktiverer anmeldelser i Yotpo.
    • Tilføj anmeldelser manuelt: Vælg en anmeldelse for at redigere oplysningerne, eller vælg Tilføj for at inkludere flere anmeldelser. Omarranger en anmeldelse ved at vælge de vandrette linjer og trække den til din foretrukne position. For at fjerne et afsnit skal du vælge afsnittet, vælge Slet anmeldelse, og derefter Udført.
      Træk og slip anmeldelser for at ændre deres rækkefølge
  7. Gør brugerdefineringen af dette afsnit færdig, og vælg derefter Udført.
  8. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Forhåndsvisning for at se resultaterne, og brug Udgiv dit website, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.