Tilføj betalingsmetode

Du kan konfigurere betalinger med Stripe, Square og PayPal i din webshop som en del af Webshop-planen. Men med alle planer (undtagen Basic) kan du tilføje en PayPal-knap til en donation eller en enkelt vare. Square er kun tilgængelig for kunder i USA, Storbritannien, Canada og Australien.

Bemærk: For hver betalingsmetode skal du logge ind på en eksisterede konto eller oprette en.
For at bruge kassefunktionen Paypal Express checkout feature skal du gå til have en PayPal Business-konto. Personal PayPal-konti accepterer kun betaling fra andre Paypal-brugere.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Redigér site.
  3. I panelet Administrer butik skal du klikke på Åbn.
    Klik på Åbn ud for Adminstrer butik
  4. Klik på Butik i bjælken øverst, og vælg Betalinger.
  5. I vinduet Betalinger skal du klikke på Tilslut ud for den betalingsmetode du vil tilføje og følge vejledning på skærmen for at tilføje eller konfigurere den konto. (Du kan tilføje mere end én betalingsmetode, men du skal tilføje dem én ad gangen.)
    Klik på Tilslut ud for betalingsmetoden
  6. Følg vejledningerne på skærmen for hvert website for at konfigurere eller aktivere den valgte betalingsmetode.

Bemærk: Når du har tilsluttet en betalingsmetode, kan du ændre dens kontoindstillinger ved at vende tilbage til panelet og klikke op Se kontrolpanel. Eller fjern en konto fra din butik ved at klikke på Afbryd forbindelse.
    Klik på Se kontrolpanel eller Afbryd forbindelse

7. For at se Apple Pay-knappen for din Stripe-konto skal du gå til din offentliggjorte butik på en enhed hvor Apple Pay er aktiveret og vise en produktside. Her kan du se hvordan kunder ser siden.
    Apple Pay-knap ved kassen

Bemærk: Apple Pay-knappen vises også når kunden går til kassen.